El Club Esportiu d’Elles neix amb el propòsit de donar la formació, l’atenció i el suport necessari perquè les jugadores puguin gaudir del futbol.

Els seus objectius són augmentar la possibilitat de la pràctica futbolística femenina, crear un bon ambient i facilitar una formació personal i esportiva tant en l’àmbit individual com en l’àmbit col·lectiu.

Està format per 5 dones a la Junta Directiva que lluiten juntes per complir un somni i ho fan amb alegria, entusiasme i passió.

El club aposta 100% per les dones: des de la junta directiva, fisioterapeutes, nutricionistes, entrenadores fins a arribar a les jugadores. Es compta amb equips de F-7 i F-11 que en ser el primer any competeixen tots a 2a divisió de la FCF. A partir d’aquí es vol formar una base que permeti continuar creixent tant a escala d’equips com en categories.

Es vol reforçar el paper de la dona en un esport que cada vegada té més acceptació, visibilitat i drets al nostre país amb més practicants i difusió. S’engega un projecte esportiu per les dones i també una oportunitat de col·laboració per entitats, empreses i mitjans de comunicació que vulguin donar suport al futbol femení.

×